teisipäev, 8. veebruar 2011

Sama hea kui Olle?

Eile õhta Pirital suuskamas käies panin kõrva sisse rääkima Vikerraadio jutusaate, kus Tiisler ja Olle pajatasid suusa- ja muidu juttu ning muidugi küsis Tiisler Olle käest plaju suusatatud sel aastal. Pärast keerutamist, et mul nii häbi, et nii vähe ja muud asjad ütles, et on suusatanud umbes 600-700 km-i sel aastal. Ehk siis samas suurusjärgus nagu mina :)
TM-il on hea näha, et ühe aasta või hooaja treenimine ei anna midagi võrreldes aastate pikkuse regulaarse treenimisega.

Aga eile sai kergelt suusatatud. Soov oli tund suusatada ja sai isegi sellepärast üks lisa 1,5 km-ine ring peale tehtud aga ikka jäi tsipa puudu :). Trenni aeg 0:58:43, läbitud sai 12,11 km-i ehk keskmise kiirusega 12,37 km/h, keskmine pulss tuli 152 SLS.
Üldiselt mõnus rahulik trenn, pulss oleks võinud ju 5-10 lööki madalam olla aga pühapäeval sai pikk ja organismile kurnav trenn tehtud, seega paremat pulssi olekski olnud patt tahta.

Rada ise oli selle aasta halvim, kus sõitnud olen. Klassikajälg oli täiesti pudru väga lippadi loppadi. Laskumistel ka jalad käisid vasakule paremale. Aga polnud hullu. Laskumistel pidi lihtsalt tähelepanelikum olema ja muud ei midagit.
Ahjaa, enesetunne oli selline, et kui sellise enesetundega maratonile minna ja samas kiiruses liigelda, siis võib vist ilma teeninduspunktides peatamata rahulikult 63 km-i ära kulgeda. Väga hea kerge oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar