teisipäev, 20. jaanuar 2015

Natukene teistmoodi nädal

Eelmisel nädalal viskas elu peoga takistusi treeningutesse ning eks siis tuli natukene plaane ja treeninguid muuta.

Tavapärase lühikeste lõikude / kiirenduste trenni tegin sel korral kolmapäeva asemel hoopis teisipäeval. Väike väsimus oli vist eelmisest nädalast veel sees, igatahes polnud jalgades tohutut kergust. Samas tuli ikkagi järgida tempot, et liiga kiiresti ei jookseks.
200+300+400+600 ja sedasi kaks korda, lisaks veel muid asju ning saigi teisipäevane trenn tehtud.

Kolmapäeval oli kindel plaan kerge jooks teha aga muud asja toimetamised vajasid enam tähelepanu ja nii jäigi trenn tegemata.

Neljapäeval juhtus sedasi, et kuna sai paar tundi kõnnitud, siis keha oli sellest kõigest parajalt väsinud. Seega ei pidanud õigeks teda veel jooksuga üle koormata.

Reedel sain lõpuks jälle tossud jalga. Seda siis lausa kahel korral.
Kõikse pealt hommikul tegin kerge 30 minutit ning seejärel pärast lõunal oli kavas pikemate lõikude jooksmine (3x2km + 1 km).
Tempo oli täitsa meeldiv ja üllatav. Kolmas 2 km'ne lõik oli juba natukene raske aga lõpuks kilomeetrine jupp tuli jällegi kergelt ja kiirelt.
Tundub, et vaikselt hakkab mingi hooke tekkima, nüüd peab seda kiirust edasi laiendama, et ikka terve maratoni suudaks ära kesta :).

Viimane liigutamine eelmisel nädalal toimus laupäeval ning sedakorda jälle kõndimise näol. Kokku umbes 5 tundi või natukene enam (distantsi kahjuks ei tea). Igatahes mingi 20 kilomeetri jooksmine tundub selle kõrval kergem olema :) - vups ja valmis.


Selline see nädal oligi siis.
Kokku vaid neljal päeval sai ennast liigutatud. Kaks neist otsesed trennid plaanist, kaks liigutamist plaani väliselt.
Ajaliselt siis üle 10 tunni liigutamist, millest jooksu kolm ja pool tundi ning distantsliiselt 36 kilomeetrit.


Uus nädal saab pisut kergem olema aga seda vaid selleks, et siis uue ja suure hooga edasi panna. Uued tegemised juba teada ning järjest raskemaks läheb, äge :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar