esmaspäev, 1. juuni 2015

Kuu lukku

Vaatasin kalendrisse ja Juuni on märkamatult alanud, väljast küll see väga hästi silma ei paista aga eks viga võib olla vaatajas ka ju.

Aga vaadates Mai numbritele otsa siis läbitud sai umbes 320 km'i, neist otseselt joostes umbes 300, ülejäänu, kas kõndides või jooksuharjutusi tehes.
Kokku kulus aega selleks kõigeks umbes 40 tundi ehk siis kui käia 3 nädalat tööl ning ühel nädalal keskenduda ainult sportimisele - 8 tundi päevas, siis saaks ülejäänud 22 päeva spordivaba elu elada.

5 päeva järjest 8 tundi joosta või muud sporti teha tundub natukene palju, samas sügav kummardus Rait Ratasepale, kes küll planeeritud 5 päeva asemel sportis neljal päeval järjest aga siiski - neljal päeval järjest täispikk triatlon ära teha. Pole nagu sõnugi.
Kuigi ma ujuda ei oska, siis egas ma ei kujuta ette, et võiksin kasvõi neljal päeval järjest lihtsalt maratoni joosta või siis asja huvitamaks tehes enne 180 km'i rattaga vändata ning seejärel maratoni peale lipata. Uskumatu mees ikka.

Enda tegemistest siis nii palju, et peale maratoni jooksu ja ümber Viljandi järve jooksu muid  võistlusi Mais ei olnud. Juunit on kavas alustada kohe Otepäel jooksutuuriga (kolme päevaga maraton) ning siis jaanipäeva paiku jooksen Pärnus tavapäraseks saanud maratoni Torist Pärnusse.
Mõlemaid võistlusi on kavas võtta rahulikult ja pigem selliste pikemate treeningutena. Eks näis, kuidas see kõik õnnestub.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar