reede, 11. november 2011

6 päevane tsükkel

Erinevatel põhjustel sattus nii, et selle nädala reedel ja laupäeval ei saa trenni teha, seega mängisid treeningud ümber ja tõstsin nad nädala esimesse poolde. Trennid said jaotatud põhimõttel - kerge, raske, kerge, raske. Ehk siis jooks, Ventti, jooks, Ventti.
Organism suutis selle kõik kenasti vastu võtta ja ka eile Venttis polnud väsimusest tingitud jõuetust. Nõrkus on lihtsalt mõnda harjutust tehes :)

Aga kuna selle nädala neljale treeningule eelnes veel laupäeval Immikas ja pühapäeval kerge jõutrenn, siis kokku tuligi 6 päevane tsükkel, mis õnneks mingeid negatiivseid märke ei toonud esile. Tundub, et tänu aastasele regulaarsele treenimisele on ikkagi mingi põhi tekkinud ja sellised šokid ei tekita organismis kõrvale kaldeid.

Aga sel nädalal on siis tehtud neli trenni, pühapäeval plaanis veel jõudu teha:
Esmaspäev - jooks, 8,23 km, 59 min, 120 SLS (selles ma väga kindel ei ole, kuna graafik näitas väga eriskummalisi kõikumisi)
Teisipäev - ventti, 1:15, 148 SLS
Kolmapäev - jooks, 11,43 km, 1:19, pulss teadmata
Neljapäev - ventti, 58 min, 150 SLS

Klubi Tartumaraton on järgmise aasta programmi ka väljastanud. Rulluisumaratoni ja Rattamaratoni toimumise ajad (kellaajaliselt eelkõige) on natukene segamini ja sassis aga üldises plaanis siis need on nö A-kategooria võistlused minu jaoks järgmisel aastal: http://www.rattaprofid.ee/bw_client_files/rattaprofid/public/img/File/KTM_yrituste_eelinfo_2012.pdf

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar