laupäev, 5. november 2011

Natukene on trenni ka tehtud

Pärast teisipäevast IntervallVentti treeningut käisin kolmapäeval jooksmas.

Trenn oli lühike ja kerge - 47 minutit, 6,8 km-i (6:55 min/km), pulss 138 SLS.
Pulss selle tempo kohta natukene liiga kõrge aga väike haiguse vimm sees (nohu värk).

Neljapäeval oli jälle IntervallVentti kavas. Otsustasin hüppeid kergemalt võtta, st kuna iga harjutust oli 3 kordust, siis kahel esimesel kordusel otsustasin kergemalt võtta ja kolmandal siis täiega panna. Lõpuks läks raskeks ikka nagu alati aga samas ei midagi hullu. Kõige negatiivsem trenni juures oli see, et kui kipub raskeks minema, siis kipun järgi andma / alla andma. Häirib selline asi, et ei suuda ennast lõpuni piitsutada. Järgmine trenn peaks ennast mõne ässa kõrvale sättima ja temaga koos tegema, siis äkki suudan seda alla andmist vältida.
Trenniaeg 1 tund, keskmine pulss 148 SLS (max 183).

Reede oli puhkus ja täna järjekordselt imitatsiooni treening.
Algus nagu ikka Sparta spordiklubist ehk Järve metsa äärest, mööda erinevaid teid ja metsi Vanakale, seal sai mõned tõusud võetud ja ennast juba mõnuga väsitatud ning seejärel Nõmme metsa poole suund. Enne kui jõudsime Nõmme-Harku suusarajale, jalutasime üles nii mitmeski mäest, sh snow-tube rajalt Mustamäe hüppetorni kõrvalt ja muudest tõusudest samas kandis. Suusarajal sai võetud esimesel kilomeetril olevat tõusu 3 korda ja seejärel veel kaks korda järgnevat kolme tõusu. Nimed olid vist lehmakas (too on siis suusatades tulles paindega vasakule), suusasilla tõus või hobune (võin eksida nimes aga tegemist siis tõusuga, mida suusatades võetakse laskumisena ja millest paljud ei julge suuskadega alla sõitagi) ning siis lõpuks tõus maja juurde ehk koha juurde, kus rada läheb auto tee alt läbi.
Enamus neist tõusudest tuli siis läbida joostes - hüpates, ainus, kus isiklikult hüpet ei proovinud oli sama suusasilla tõus.
Trenniaeg 3:10, läbitud sai 24,3 km-i, keskmine pulss 159 SLS (maks 196).
Nii kõrget maks pulssi on meeldiv näha, samas trenn ise oli päris väsitav - viimastel tõusudel käed andsid tunda ja tagasi Spartasse joostes ka sääremarjad, mis kippusid vähe krampigi minema.

Algselt oli homme plaan tunnike jõusaalis rassida aga kuna tänane trenn läks oluliselt pikemaks, siis on ettenähtud nädala trenniaega vaid 20 minutit. Võibolla asendan jõusaali koduse trenniga hoopis, ei tahaks nädala mahtu väga lõhki ajada, samas 20 minutiks jõusaali minna on kah vähe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar