esmaspäev, 18. veebruar 2013

Tartu maraton 2013

Tehtud ta on ja jälle isiklik rekord.
Hakkab juba harjumuseks saama, et kui keskenduda alale ja seada eesmärk, siis tuleb ka rekord. Ehk siis jätkuvalt on veel varu minu võimetes. Hea teada.

Seda korda siis tulemuseks 4:06:41, kohaks 1580 ehk siis võrreldes stardikohaga 228 kohta tõusu. Eelmine aasta oli ajaks 4:35:04 ja kohaks 1804. Kusjuures aasta tagasi oleks sama ajaga 1000 hulka mahtunud. Nii palju olid olud teised ja ka keskmine tase kõrgem / parem.

Järjest keerulisemaks läheb kõrget kohta saada :)

Aga sõit ise oli nii ja naa.
Tulemusega jään rahule, samas järjekordselt oli alguses selline kergelt jõuetu tunne. Lükkasid ja lükkasid aga teravust polnud. Raiusin aga julmalt edasi ja lõpuks tekkis ka teravus. Pärast Palut tundsin, et nüüd võib sõitma hakata. Kui võistlus läbi sai olin isegi kurb - just nüüd tuli power sisse :).

Peab mõtlema, kas viga on treeningmetoodikas või toitumises aga midagi igatahes on, mistõttu pole seda teravust.

Et sõit väga igav ei oleks, siis suutsin 60 meetrit enne lõppu sellili käia :)
Tulin viimasest kurvist ja tundsin, et vot powerit on ja kindel plaan oli vähemalt 3 või mõned kaasvõistlejad nö kotti panna. Algus oli palju lubav - tõuked tulid kenasti, liikumine kiire aga siis äkki läks suusk alt ja pikali ma olin :).
Eks distants oli oma töö teinud ja kindlasti ka hasart - ei kontrollinud enam jalgade positsiooni ja keha asendit ja nii ta läks. Muidugi tähendas see seda, et paarist juba möödunust jäin seljataha ja lisaks üks-kaks võistlejat läks veel mööda.
Aga egas siis midagi. Ikka juhtub.

Kui algselt oli pärast TM-i plaan suusahooaeg lõpetada, siis nüüd on tunne, et peaks paar korda veel sõitmas käima. Saab 1000 km-i täis - ilus number :)

Aga vast need paar korda jäävad mõnele nädalavahetusele. Nüüd tuleb nädal kergelt võtta ja siis hakata vaikselt jooksma ning kui kunagi peaks lumi ära sulama siis ka rattaga sõitma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar