esmaspäev, 3. veebruar 2014

Paar sõna möödunud nädala kohta

Eelmisel nädalal sai tehtud küll Jaanuari kuu kokkuvõte aga kuna kaks päeva ja kaks trenni jäid sellest ülevaatest välja siis lühidalt neist ja nädalast tervelt.

Nii nagu jaanuari alustasin sportides, alustasin ka veebruari väikse spordiga. Täpsemalt siis 3 tunnise klassika sõiduga. Suusk oli kergelt öeldes halb - ei ta pidand, ei ta libisenud. Viimase põhjustas kindlasti öösel toimunud lumesaju ja tuisuga rajale tuisanud värske lumi. Esimese põhjuseks võib olla alanenud kaal. Igatahes tundus kuidagi hellake see pidamine olema. Panen tsipa teipi juurde ja homme proovin jälle, kuda on.

Kuna suusk oli nagu ta oli siis enamus sõidust sai lükatud, kas paaristõuket või siis igal paaristõukel jalaga hoogu juurde andes - nii palju oli pidamist olemas, et midagi sai ikka lükatud. Eks käed olid pärast täitsa väsinud ja hiljem ka üllatavalt jalad aga see ei takistanud pühapäeval paariks tunniks vabatehnika sõidule minna.
Olud olid jällegi omapärased - sadas vihma või midagi sellist. Rada oli jääs, suuska kantima saada keeruline. Aga eks tuli siis rohkem jällegi kätega hoogu lükata ja mitte nii tugevalt jalgadega töötada.

Ootamatult juhtus selline asi, et laupäeva ja pühapäevaga õnnestus maha sõita umbes-täpselt Tartu Maratoni pikkune distants. Põnev :)


Nädala keskel sai paaril korral veel suusatamas käidud. Paaril päeval veetsin aega ka joostes. Täitsa selline toimekas nädal, mis oli 3 nädalase töö perioodi viimane nädal. Käesoleval nädalal võtan asja vähe kergemalt, taastun ja siis järgmine nädal saab jälle punni põhja keerata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar