neljapäev, 25. november 2010

Suusalumi, suusalumi sadas õhtust hommikuni

Treeningplaan nägi eile ette pooleteist tunnist jooksmist või imiteerimist. Teisipäeval (või äkki isegi juba esmaspäeval) alanud lumetuisk tekitas mõtteid, kas ikka minna ning teiseks, mu praegused tossud ju krdi libedad.

Tööpäeva lõppedes otsustasin, et kui vähegi normaalne ilm, lähen ostan hea tallaga tossud (vaikselt olen neid piilumas käinud aga pole siiani ostnud, kuna mõtlesin, et mis ma neist koju riiulisse ikka ostan. Muide Sportlandis jäid silma Coretex pealsetega 1500 raha ja ilma coreta 1000 raha) ja siis jooksma. Väike tuul või sadav lumi ei ole probleemiks. Aga võta näpust, ilm oli kergelt öeldes jama - eelkõige tuul oli vastikult kõva (vähemalt Ülemiste keskuse parklas :)). Nii ma keerasingi peaaegu poe ukse ees ringi ja läksin kodu ära.

Aga trenni plaan oli kavas, seega läksin hoopis siseruumi treenima ja tegin vahelduseks tund aega sõude ergomeetril trenni. Täitsa mõnus oli, v.a viimane 10 minutit kui iga liigutusega jäi tagumik järjest kangemaks :)

Kokku kulus trenni peale 1:01:05, keskmine pulss tuli 131 SLS, mingil põhjusel oli korraks pulsi ka 163 SLSi peale löönud. Aga see oli tõesti ainult korraks, teagi, mis põhjustas seda. Kaloreid kulus 722 kcal.

Täna IntervallVentti ja siis sel nädalal veel pühapäeval korvpall kui tagasi koju jõuan ja tervis korras :)

1 kommentaar:

  1. pole sul viga midagi, su naine on peaaegu tol samal pingil ( küll veel olles) istudes 53km läbind.... ja järgmine päev oli koolipäev :D

    VastaKustuta