pühapäev, 24. juuli 2011

Saatus Naerdes Homse Toob

Selliselt laulab Lenna oma sama nimelises loos. Ootan samuti homset, naerdes :).
Kui nädala keskel õnnestus rattal kumm lõhkuda, siis olin õnnelik, et see juhtus napp enne kodu. Täna pean olema õnnelik, et avastasin katkise kummi enne liikuma hakkamist. Elu on karm aga ebaõiglane, nõnna tavatses üks mu tuttavaid öelda. Pole muud kui nõustuda temaga (see pole esimest korda :)).
Igatahes rikkus katkine kumm ära plaani teha umbes 3 tunnine trenn ümber Pärnu. Kes teab, miks see hea oli, miks nii juhtus jne (võibolla tuleks ikka taskusse muretseda varu lohv, mida sõitmistel kaasas kanda :)). Aga näed juhtus. Hetke seisuga olen siis treeneri poolt paika pandud nädala mahust umbes 2,5 tundi maas. Võibolla õnnestub õhtul see aeg leida aga pigem tundub, et mitte.

Aga egas asjad nüüd nii hullud ka pole :).
Eile õnnestus teha 109 minutiline trenn - rahulikult kerides ja nautides ilma. Üldiselt olen märganud, et kui varasemalt vähegi tugev tuul lõi ikka kergelt rivist välja - mismõttes jälle tuuline ja vastu tuul ka, ei viitsi, ei taha, ei saa, ei oska jne. Siis nüüd pole enam sellist värki.
Kui just ei pressi hoo mõttes vastu tuult, siis väga mõnus on sõita. Pulss seisab mõistlikuse piirides jne. See vist ongi see treenitus, millest räägitakse mõnel pool.
Eilne trenn viibis pulsi mõttes stabiilselt alla 130 lööki minutis. Kiirus muutus sõltuvalt tee ja ilmastiku oludest 22 kuni 28 km/h. Hea-hea.

Ahjaa, pool nädalat sai sellist nalja tehtud, et ei joond tilkagi kohvi. Noh polnd isu - puhkuse aegu sai joodud head kanget kohvi, tööle jõudes tabas masinast tulev eest nagu lurr, isu kadus. Kaldun arvama, et kohvi mitte joomine võib samuti olla madalama pulsi põhjuseks - kõigest oletus, teaduslik uuring puudub :).

Järgmine nädal peaks mahu poolest kergem (puhke) nädal olema - kõigest 378 minutit mahtu, millest umbes 180 - 200 minutit saab täidetud pühapäeval Tallinna Rattafestivalil Rahvasõidus vändates. Nime järgi rahva sõit aga eks näis, kas peale minu veel keegi bike'ga starti tuleb :). Aga plaan on üritada kusagil pundis püsida ja lõpus spurtida - hea plaan :).
Muus osas hetkel nädala treeningplaan puudub aga eks peab nädala sees ühe raskema trenni tegema, kui mitte kaks ja siis korra kergemalt kerima. Tuleb arvutada, et kuidas ikka soovitatavas treeningmahus püsida.

Ahjaa, kui leidub mõni rattasõidu harrastaja, kes pole veel viidatud sündmusele ennast kirja pannud, siis tehke seda, ainus tingimus on, et tuleb aeglasemalt sõita kui ma :) - noh ei taha päris viimaseks jääda :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar