laupäev, 25. veebruar 2012

Jookseks maratoni homme?

Tänaseks planeerisin pikema trenni ja kuna lumega on seis nagu on, siis otsustasin hoopis joosta. Trenni pikkus pidi olema kaks ja pool tundi, kerge rehnut näitas, et rahulikus tempos tuleb poolmaraton selle ajaga ära. Tuligi.

Ehk siis suhteliselt tühja koha pealt läksin ja jooksin 21,1 km-i, aega läks 2:30, keskmine pulss tuli 141 (max 151).

Eneselegi üllatav oli, et enesetunne oli päris hea. Jalad küll jäid tsipa valuks aga see oleks tõeline ime olnud, kui need poleks ka tunda andnud. Kusjuures mitmel korral tundsin, et paneks hoogu juurde, siis teine rütm ja jalad saaks rahulikust rütmist puhata.

Tulles pealkirja juurde, siis kes teab, mis juhtuks 30ndal või 35ndal kilomeetril aga pärast poole distantsi läbimist on küll tunne, et võiks täitsa proovida tühja koha pealt maratoni joosta :). Aeg võiks tulla kusagil 5:15 - 5:30, kui just tempot ei tõsta ehk kõrgema pulsiga ei jookseks :)

Fantaseerida on tore aga homme siiski maratoni jooksma ei lähe :)

1 kommentaar:

  1. Oi-jaa, hämmastav. Ja oleksidki teinud 42km? Mis sind siis tagasi hoidis? Kui pool distantsi mõnuga on juba ära lastud, siis usu mind, teise poole võib ka kulgeda. Aga pigem on asi ilmas. Sellise nulli-kaarde-ilmaga ja kohati ka tormituulega lihtsalt ei kulge väga mõnusalt neid 30-42+ kilomeetreid.

    VastaKustuta