esmaspäev, 6. veebruar 2012

Paar trenni

Pärast reedest tõbi, ei olnud veel ka laupäeval ning ka pühapäeval olek kõikse parem. Samas vedasin ennast ikka pühapäeva õhtul Piritale suusatama ja tuleb tunnistada, et siis hakkas hea :).

Sõitsin pühapäeval 24,6 km-i, aega kulus 2:14.
Trenn ise nägi välja nii, et tegin ühe ringi velodroomi juurest Lükati sillani ja tagasi, siis kaks tiiru ilma keppideta nö kalmisturingil või kuidas iganes seda nimetatakse ja siis jälle kaks ringi Lükati sillani ning selliseid seeriaid tegin kaks.
Täitsa hea tunne oli, kuigi mida väsinum olin seda rohkem märkasin, et vahelduvtõukelise sõidu ajal käte ja jalgade töö on väga suvaline. Samas tunne oli mu arvates parem kui aasta eest.

Suusk kusjuures oli väga hea just pidamise osas. Terve see 2 tundi ei tekkinud tagasilippeid määrde kadumise pärast. Libisemine oli nii ja naa, mida aeg edasi seda halvemini libises, mis aga ka normaalne. Suusad lasin kusjuures määrida Ülemiste Sportlandis (seal lasin ka kolm aastat tagasi TM-i suusad määrida). Alla läks floorita libisemine (üks kiht) ja tavaline pidamine, koos krundiga (pidamist ka üks kiht). Seega suhteliselt olematu määrde paketi pealt, väga mõnus sõidu kogemus.
Ahjaa, pulss oli 154/171.


Täna käisin ja tegin jälle ühe suusasõidu. Mõte oli umbes 2,5 tundi sõita, nii palju kokku ei tulnud, tuli 2:23. Natukene jäi puudu eelkõige sellepärast, et lihtsalt ei viitsinud enam :).

Täna sõitsin rütmist 3 ringi velodroomi juurest Lükati sillani ja tagasi, siis paus ja siis veel 3 ringi. Lõppu tuli nö 1,5 ringi veel. Ahjaa, alustasin samuti lühikese ringiga. Põhjuseks asjaolu, et suusal polnud üldse pidamist. Mõte, et 2,5 tundi sellise suusaga sõita, ei tundnud just kõige ahvatlevam.
Õnneks on sellest hooajast Pirta rajala A&T määrdeboks, kuhu astusin siis sisse ja palusin natukene pidamist panna. Mis selgus oli see, et ka siin reklaamitud Toko spreiga pidamismääre oli suusa all jälle ära jäätunud.

Hooldemees (oli jube tuttava näoga aga vot nimi ei tule pähe), pani kaks kihti tavalist määre alla ja voilaa, suusk toimis pidamise mõttes peaaegu terve trenni. Samas oli hellem kui pühapäevane suusk ja trenni lõpu poole hakkas järgi andma.

Libisemisega on aga sellel suusal (täna sõitsin Fisheritega) tõsiseid probleeme. Möönan, et tänaseks sõiduks panin alla ainult spryga levitatavat Toko määret (ka siin kirjutatud) aga samas olin mõned trennid varem korralikult parafiiniga suuski leotanud jne. Kuid ikkagi kulub määre kiiresti alt ära ja täna ütles A&T Spordi hooldemees juba pärast väikest ringi, et kle pane ikka määret ka alla :). Ei tea, mis loogika see oli, miks ma eelmise aasta TM-i ajaks need suusad valisin. Teine paar on selgelt parema libisemisega.

Aga pole hullu sai sõidetud ja kasutatud erinevaid tehnikaid.
Läbitud sai 27,3 km-i, pulss oli 155/176

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar