laupäev, 24. märts 2012

Ikka ei oska arvutada

Neljapäeval Ventti, täna pikem jooks.

Vaatasin enne tänast trenni, et umbes 20-30 minutiga ületan soovituslikku treeningmahtu, kui oma 2,5 tunnise jooksu jälle ära teen. Tegelikkuses juhtus aga nii, et vahe tuli 1,5 tundi, suutsin siis tunniga mööda arvutada. Ikka juhtub :).

Aga olnud trennidest natukene lähemalt.

Venttis mõtlesin, et panen seekord nii palju kui jaksan. Lõpuks ikka oli suhteliselt väsinud olemine ja siis enam ei jaksanud ka aga muidu oli täitsa mõnus pingutus. Peab seda hambad ristis pingutamist harjutama, muidu pärast võistlusel kui vaja pingutada selliselt, siis annan lihtsalt alla. Kindlasti aitab see ka teistest trennidest enamat välja võtta.
Numbrid olid 1:02, 159/189.

Jooks oli täitsa mõnus ja lahe, lõpp oli muidugi jälle raskem aga pole hullu. Samas tekkis täna küsimus küll, et kuidas veel sama palju joosta, st maratoni ära joostakse.Eks tuleb siis maraton lihtsalt kiiremini läbida :). Õnneks veel pole vaja ka maratoni läbima asuda.
Aga jooksu plaan oli lihtne - 2,5 tundi rahulikult aeroobses tsoonis ja siis 6 korda 20 sekundit kiirendusi, minutilise rahuliku kulgemisega vahel.
Kokku sai läbitud 21,7 km-i, aega kulus 2:38, keskmine kiirus 7:17 min/km, pulsi numbrid 142/175.
Kiirenduste ajad olid umbes 3 min/km kohta kandis - paar kiirendust mõned sekundid aeglasemalt, teised jälle kiiremad.

Homme kavas puhkepäev, esmaspäeval läheb jälle edasi trenni värk.
Trennide osas on muudatusi oodata vist juba aprillist, nimelt on plaan jätta ära Venttid ja asendada need siis jooksudega nädala sees. Mai kuust ei hakka enam palli mängimas käima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar