reede, 15. oktoober 2010

Äkki mul ikkagi on lihased? :)

Eile oli siis selle hooaja teine IntervallVentti trenn. Seekord viis läbi nö õige treener, kellega pärast rääkides ilmnes, et tema asendaja pidavat tegema lihtsamalt asja kui ta ise :). Noh eks seda oli ka trenni käigus tunda, pulsi viskas kiiremini kõrgele ja tundus, et oli kõrgamal kui nädal tagasi.

Suur rõhk oli seekord ka kõhulihastel. Eelmine nädal päris nii palju kõhulihaste asju ei olnud või vähemalt ei meenu. Kusjuures täitsa üllatav on asjaolu, et muidu olen arvanud, et noh jalgadega suudab ikka erinevaid harjutusi teha aga ikka päris ei suuda kõiki asju teha küll, või siis mitte sellises tempos. Asi võib muidugi olla lihtsalt selles, et ei suuda õiget rütmi tabada ja siis tuleb kordusi vähem. No ja õlad ning käed need on suht nõrgad ikka. Loodetavasti saavad tänu trennile maratoni ajaks tugevamaks :)

Aga täna on täitsa mõnus olla. Kõhulihased annavad endat tunda, või siis annab tunda koht, kus peaks olema lihas, krt teab. Muud keha osad valusad pole aga ootame päeva kaks, vaatame, mis siis juhtuma hakkab :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar