pühapäev, 31. oktoober 2010

Esimene kuu eesmärgi saavutamiseks läbi

Järjekordne treening nädal läbi.
Treeningtunde kogunes 8:50:07, keskmine pulss tuli umbes (umbes kuna mõne trenni puhul tuli number ise välja pakkuda - nt korvpallid) 140,6 BPM (lööki minutis).
Päris mõnus nädal oli.

Sellega sai ka üks kuu jälle läbi, esimene siis järgmist hooaega silmaspidades.

Kuud kokkuvõttes näeb, et treeningtunde tuli kokku 39:43:06, trenne 22, keskmise pulsiga umbes 147,8 BPM. Kaloreid kulus (nii palju kui sai mõõdetud, nimelt käsitsi sisestatud trennid, nagu korvpallid, seal kulunud kalorite kohta info puudub) 27 860 kCal.

Alates uuest nädalast teen väikse muudatuse treeningplaanis. Nimelt lisan ühe paari tunnise rahulikus tempos trenni ja võtan ära ühe korvpalli. Seega kokkuvõttes peaks natukene treeningtunde juurde tulema aga see polegi peamine. Oluline on keskmist pulssi veelgi alla viia, et treeningul kulutatav energia tuleks enam rasvade arvelt.
Mis siin salata, nii mõnigi kilo tuleks suusamaratoniks alla võtta aga eelkõige jooksuks ja rattasõitudeks (nimelt suusatada ka kergemana tore aga liiga palju alla võttes ei saa suuska enam pidama :) ja aastas kaks korda uusi suuski osta tundub ka kuidagi palju :)).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar