pühapäev, 19. juuni 2011

Eluga tagasi

Esimene rulluisu võistlus läbitud, matsu ei pannud, võistlust ei võitnud, seega harju keskmine tulem :)
Tegemist oli Raprarulli nimelise võistlusega, osalesin lühemal ehk 16 km-i distantsil. Arvan, et tänastes oludes ja oskustes ning võimete puhul täiesti piisav osaleda lühikestel distantsidel.
Alguses võtsin asja väga rahulikult, kulgesin üle stardijoone viimase 5 seas aga siis vaikselt hakkasin sõitma ja ikka ja jälle jäid kaasvõistlejad ette.
Rajal oli ka kaks pööret, mis tõid välja nõrga koha - ebakindlus. Aga arvestades kui vähe olen sõitnud, siis see täitsa normaalne, et selline ebakindlus olemas.

GPS mõõtis raja pikkuseks 16,6 km-i, aega selle läbimiseks läks 48:23, keskmine kiirus seega 20,6 km/h, keskmine pulss 178 SLS - selline tavapärane pulss minu puhul :)

Üks on ka kindel - sõita trenni tund või poolteist tundi on hoopis lihtsam kui võistlustel 50 minutit - trennis ikka võtad vahepääl kergemalt ja naudid aga võistlustel, isegi kui ei võistle pressid ikka veel ja veel.

Selleks nädalaks siis trenni plaanid kõik. Samas mingil ime põhjusel tekkis nüüd selline olukord, et treeneri poolt antud soovitusest pea tunnikene vähem liigutatud. Ei saa välistada, et õhtul väikse sörgi veel peale teen.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar