teisipäev, 14. juuni 2011

Kas on vaja?

Lühike vastus - kui soov areneda, siis jah!
Millest jutt.
Eile sai tehtud paari tunnine rattatrenn ja selleks, et järgida veebitreeneri nõuandeid (treenida ka II ja III tsoonis) otsustasin muuhulgas teha ka 1 km-i pikkuseid lõike raske rauaga - kõige madalam käik sisse ja üks kilomeeter pressimist.
Alguses polnd hullu, sai kiiruse kenasti üles ja täitsa uhke tunne oli. Ise veel suutsin korraks mõelda, et nii ju ei saagi õiget trenni tunnet. Aga kusagil 300 meetrit enne kilomeetri täisaamist tundsin kuidas jõud hakkas kaduma. Kuidagi venitasin kilomeetri täis.
Siis kaks kilomeetrit rahulikult kerides ja siis uuesti. Nüüd läks juba varem raskeks ja ka tippkiirus ei küündinud samade numbriteni.
Kolmanda ja neljanda kiirenduse vahel tegin 3 km-i pausi. Viies km oli vägagi vaevaline ja raske aga hambad ristis sai ära vajutatud. Sarnane oli seis ka kuuenda lõiguga, kuigi see sai tehtud pea 14 km-i pärast viiendat.

Kokku tuli trenniaeg 1:57:54, läbitud sai 49,5 km-i, keskmine pulss 142 SLS. Arvestades vastutuult ühel suunal oli keskmine pulss isegi üllatavalt hea.
Võib öelda, et kindlasti oli tegemist ühe raskeima rattatrenniga. Isegi hommikul andsid jalad väsimust tunda ja mis peamine, muidu olemine oli väsinud.
Täna puhkepäev, homme teeme jälle väikse trenni, vastavalt võimalustele muidugi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar