kolmapäev, 6. juuli 2011

17,6% rasva

Õnnestus päevi paar tagasi astuda kaalule, kuhu sisestades oma pikkuse ja vanuse ning soo näidatakse lisaks kaalule ka rasva sisaldust ja vee sisaldust organismis.
Rasva sisalduse protsendi osas olin meeldivalt üllatunud, see oli 17,6%. 12. oktoober 2010 tervisetestis käies mõõdeti rasvasisalduseks 23,2 %. Möönan, et too kord oli mõõte tehnika teine ja arvatavasti täpsem aga teav muutus on ikkagi olnud.
Kui keha kaal on sama ajaga muutunud umbes 12% või nii, siis rasva protsent on vähenenud umbes 24% ehk siis poole enam. Seega võib siis järeldada, et kõik need trennid on ära viinud rasva ja asemele toonud lihast. Huvitav, kus see viimane küll asub?
Igatahes töötame aga edasi ja üritame rasva protsendi viia sinna 10% kanti, samal ajal asendades selle kõik lihasega. Plaan on hea, vaatame, kas ka õnnestub.

4 kommentaari:

  1. ossa pagan, see on ikka jube suur vahe. Päris uskumatu tundub. Peaks ka mõõtma kuskil. Viimati kui mõõtsin, oli 30 :)
    10% kõlab mu jaoks kui ulme. Ma ei teagi, palju naistel see viimane number olla võiks, et eluks vajalikud organid veel töötaksid. Pakun, et rohkem kui 10?

    VastaKustuta
  2. mul on 27% umbes. kui mitte rohkem...:)

    VastaKustuta
  3. Guugeldasin...Normaalseks rasvaprotsendiks peetakse meestel 10-19 %, naistel 20-29% . Süda ja vereringesüsteemi ohustavaks peetakse rasvaprotsenti üle 25 meestel ja üle 30 naiste.

    VastaKustuta
  4. hmm, ma teadsin, et normaal number lõppeb 24 juures ära aga vabalt võisin millegagi segamini ajada.
    naistel aga peabki asi kõrgem olema, noh muidu pole rinda enam. Selliseid naisi aga pole ka vaja ju :)

    VastaKustuta