pühapäev, 3. juuli 2011

Pärnu rullimaraton

Täna sai käidu Pärnu rullimaratonil sõitmas. Seda korda ikka veel lühikesel distantsil - oskused ei luba veel pikale minna.
Üldiselt võib rahule jääda. Distantsi pikkuseks oli 21 km-i või natukene pealegi, aega kulus 57 min 20 sekundit (soov oli 1 tunniga hakkama saada). Seega kõik kena. Pulssi kahjuks ei tea, mingil põhjusel süsteem jälle streikis - kergelt tüütab ära :). Võistlusele minnes sai viga tehtud ja ei võtnud juua kaasa - mõtlesin, et pole nii hull see ilm. Aga umbes 2sel ringil juba tundsin, et võtaks lonksu ja alates kolmandast oli keel suulaes kinni. Ebameeldiv kogemus.
Kindlasti mõjutas distantsi läbimist korduvad tagasi pöörded - nimelt tuli läbida 7 ringi, ühe ringi pikkus oli umbes 3 km-i.

EMT rullituuri raames on järgmine võistlus Kundas ja seda 31 juuli aga samale päevale olen hetke seisuga planeerinud hoopiski rattasõidu Tallinnas. Peab mõtlema, kummast asjast osa võtta ja kas üldse saab ühest või teisest asjast osa võtta. Iseenesest on väike mõte, et kui Kundasse minna, siis võiks pikale distantsile minna ja proovida kuidas on.


Nädal kokkuvõttes oli siis treeneri poolt ettenähtult kergem - 348 minutit. Ära sai tehtud 328 minutit.
Järgmise nädala mahuks on treener ette näinud 471 minutit aga kaldun arvama, et panen selle nädala mahu mõttes üle.

4 kommentaari:

  1. Mul on tunne, et me sõitsime esimesel poolel distantsist mingil ajal koos. Siis ma jäin maha ja lõpuks tuli aeg 58.42.

    VastaKustuta
  2. Sul on täiesti õige tunne :)
    Kommenteerisin sama asja just sinu blogis.
    Mingi hetk pärast sõitu tabasin ennast mõttelt, et see vist oli Andres aga noh siis oli juba hilja tere öelda :)
    Eks järgmisel korral siis tervitame teineteist :)

    VastaKustuta
  3. kus see toimus seal ja kuidas rada oli?

    VastaKustuta
  4. Toimus Ehitajate tee pikendusel - Selveri juurest suunaga Audru poole
    Tee on enam-vähem hea. Mõne koha peal väga mõnusalt sile, teise kohal pisut raputab aga üldiselt pole midagi viga.
    Olen seal mõned korrad võistlusväliselt ka sõitmas käinud ja kuigi oled auto tee peal, siis liiklus olematu ja saab kenasti sõidetud.

    VastaKustuta