kolmapäev, 20. juuli 2011

Rattajalg tekib pärast 3000 km-i

Sellise väite leidsin täna loetud jutukesest - http://www.rattaprofid.ee/?id=1592&news_id=625
Noh see oli selline üks huvitav väide, jutt muidu oli põnev ja ei saa öelda, et ei oleks tekkinud mõtet ka seda võistlust kunagi proovida.
Aga endal siis hooajaga läbitud veel alla 2000 km-i, seega rattajalga pole olemas. Samas tänane kerge trenn oli tõeline nauding. Planeerisin umbes 2,5 tunnist trenni, lõpuks kulus 2:26. Läbitud sai natukene üle 56 km-i, keskmine kiirus tuli sinna 24 km/h kanti.
Keskmine pulss tuli 128 SLS, max oli 147 SLS.

Eesmärk oligi täna siis kergelt kerida ja nautida ilma ja olusid. Oli küll pidev küljetuul aga polnd ta eriti tugev ja eriti ei häirinud ka. Võibolla kui oleks kiiremini sõitnud, siis oleks häirima hakanud aga nüüd mitte.
Pulss üldiselt üllatas, arvasin, et sõidan oluliselt aeglasemalt, et sellist pulssi saada. Ju on siis trennidest midagi ka kasu.

Homme tuleb kõikse pealt siis kaasa elada Rein Taaramäele ja pärast seda teeb vist jälle ühe 1,5 tunnise raskema trenni. Loodetavasti ilm püsib hea.

3 kommentaari:

  1. Huvitav, peale mitme km-i läbimist hooajal "jooksujalg" tekib ? Kunagi oli mul ka selleks 3000 km - aasta algusest augustini 3000 km ja siis sügisel võis juba täitsa võistelda:)

    VastaKustuta
  2. 3000 km-i joosta on ikka väga palju :)

    VastaKustuta
  3. Jah, rattaga (või rullidega) läheb see oluliselt kergemalt ja lõbusamalt!

    VastaKustuta