neljapäev, 24. mai 2012

Krdi-krt

Pealkirja edasi arendades siis seis selline, et täna päeval keeras olemine jamaks - hakkas jahe, põlved valutasid jne-jne. Ehk siis haiguseline tunne. Väike kraadimine näitas ka, et keha temperatuur on 37 kraadi peal. Lisaks siis ka vaskud mandlid teevad liiga - need andsid ennast hommikul voodis tunda.

No ei meeldi selline tervislik seisund. Kui see oleks nädala pärast tulnud, siis olnuks ok, kuna järgmine reede on kavas terviseuuringutele minna Tartusse ja see on kolmas kord kui sinna üritan minna, kaks eelmist korda on haiguse tõttu ära jäänud.

Lootus on, et vahest on tegemist lihtsalt ajutise nähtusega ja homme juba seis kõvasti parem - tihti need haigused mul nii käivad. Aga isegi kui on parem, siis küsitav on ikkagi, mis mõju see organismile jätab.
Kuid pole mõtet veel püssi põõsasse visata. Eks ma lähen Tartusse võitlema ikka, kui just haigus päris maha ei niida, ning lähen ka soovitud tulemit jahtima. Võibolla saan rõveda haamri ja heal juhul veeren vaid lõpuni, võibolla ei juhtu midagi. Näeb.


Eile käisin tegin paari tunnise ratta tiiru ka. Täpsemalt küll 1:54, mis enamusest oli rahulik kulgemine aga täiendavalt pikkisin sinna sisse ka 4 x 2 min võistlustempos lõiku. Algus oli natukene raske aga alates kolmandast lõigust kuni lõpuni täitsa hea.
Rajaks kasutasin natukene lühendatud versiooni Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu lühema distantsi rada. Ise avastasin selle alles eelmisel laupäeval aga tundub, et Jüri kandi inimestele see rada ammu tuttav ja kõrgelt hinnatud. Rada oli rattureid täis. Kuna sõitsin enamusega vastassuunas ka, siis sai pidevalt tervitatud :)
Kokku sai läbitud 45,2 km-i, pulss 141/195.

Oleneb nüüd tervisest, kas kannatab reedel hästi kerge sõit teha või mitte.

2 kommentaari:

  1. ehheee...sama tunne oli mul enne riia jooksu

    VastaKustuta
  2. Hetkel on küll selline tunne, et äkki ei hakka ennast Tartusse ajamagi
    Aga aega veel on :)

    VastaKustuta