pühapäev, 20. mai 2012

Pikemad rattatiirud

Nädalavahetusel oli kavas paar pikemat rattaringi.
Laupäeval umbes 2,5 tundi ja pühapäeval 4 tundi.

Plaanid õnnestusid, mis peamine.

Laupäeval oli plaan 2:30 aga läks 2:36. Kokku sai läbitud 60,5 km-i. Sellise keskmisest natukene aktiivsema sõidu sisse toppisin ka 5 x 1km võistluskiirusel. Kas asi oli tuules või üldises nõrkuses aga 5st 3l kiirendusel oli probleeme soovitud kiiruse hoidmisel.
Tagumik kippus ka kangeks jääma, mis tegi kindlasti sõidu ebamugavamaks aga noh polnd hullu. Üldiselt oli selline mõnus kulgemine.
Pulsi numbrid 136/178.

Pühapäeval oli plaan siis anda organismile ja jalgadele tunda, mida tähendab 4 tundi rattaga sõita. Umbes sama kaua on plaan kulutada Tartus nädala pärast. Umbes 3 tundi oli täitsa ok, viimane tund või natukene vähem oli juba paras kannatus. Jalad olid väsinud ja viimase pool tunni jooksul andis tagumik ka juba endast kõvasti tunda.
Sõit oli üles ehitatud loogikal 30 min pulsiga 155-165, siis 35 min pulsiga kuni 145 ja siis jälle kiiremini. Kokku 3 korda kiiremini. Jalg oli eilsest ikka parasjagu väsinud ja eks see andis endast tunda aga noh sai hakkama.

Rajaks valisin Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu pikema raja (laupäeval oli lühem rada). Aga kahjuks suutsin plaani koju unustada ning Raasiku juures kütsin valesti. Kui seda avastasin, siis mõtlesin, kas sõita tagasi või mitte. Otsustasin mitte. Liikusin edasi Narva mnt-le ja sealt keerasin Kostivere peale. Viimasest suutsin jällegi natukene valesti sõita. Jõudsin küll ilusti Jüri tee peale aga selleks tuli läbida üks vastik teetöö jupp. Too raputas ikka väga-väga kõvasti läbi.

Trenniaeg 4:04, distants 99,27 km-i, pulss 148/168.

Üldiselt ei kujuta täna ette, kus ma selle kiiruse nädala pärast võtan. Aga noh loodan grupisõidu efektile ning geemiale :). Need on kaks kohta, kus peitub varu :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar