reede, 14. jaanuar 2011

10 korda kuulsam

Eile sai käidud jälle Venttis. Mõnus oli, v.a see, et üks ranne teeb põrgu valu ja kätekõverdusi ei saanud eriti hästi teha. Aga mudu sai mõnuga pingutatud. Rahvast oli vääääga palju, mistõttu sai ruumis õhk väga kähku otsa aga õnneks sattusin ukse lähedusse ja sealt sai värsket hapniku peale.
Lisaks tehti Sparti spordiklubi jaoks pilte. Vist oli spordiklubi jaoks. Eks pärast ole näha, kus neid pilte avaldatakse.

Trenni aeg koos venitusega, sooja ei jõudnud teha, läks kuidagi kiireks see kohale jõudmine, oli umbes 01:06:00 (täpselt ei mäleta ja kelle pole kaasas). Keskmine pulss tuli 151 SLS, max number oli kusagil 185 SLS juures.

Täna kavas puhata, nii palju kui saab ja homme väike suusaots teha.
Eile viisin suusad A&T sporti määrimisele ka, kusjuures lasen ära määrida ka aasta jagu seisnud Fishceri klassika suusad. Vaatab, kuidas nendega sõita on, eelkõige siis jälgib seda libisemise värki ja kulumise astet. Aasta tagusest ajast mäletan, et suuska kulus ebaühtlaselt, kuna suusapõhi polnd päris korralikult sile, vaid pigem selline konarlik-mügarlik.
Tegelikult isegi vähe loodan, et äkki saab need suusad suht sõidetavaks, siis võibolla lähen nendega Maratonile. Nad ikkagi 6 cm-i lühemad ja seega juhitavus parem. Aga noh peab mõtlema, egas see valikuvõimaluste olemasolu pole kerge :)

2 kommentaari:

  1. see kleit või too kleit, see meik või too meik :D :D :D

    VastaKustuta
  2. Hullem veel :)
    Pidamismäärete valikust ei hakka parem rääkimagi :)

    VastaKustuta