esmaspäev, 24. jaanuar 2011

Vaikus enne tormi

Jälle üks nädal läbi, nüüd läheb siis lahti.
Järgmisel neljal nädalavahetusel on planeeritud võistlused, viimane siis TM. Noh tegelikult on pärast TM-i veel ka Haanja maraton aga sinna minek saab toimuma tõesti ainult juhul kui aega ja viitsimist on. Arvata on, et neid asju ei ole.
Eelmisel nädalal sai trenni tehtud 07:28:11, neist suusal kõigest 02:14:25. Aga noh pole hullu. Natukene vaheldust tuleb ainult kasuks.
Järgmised nädalad näevad ette:
1. 10,5 tundi suusatamist (sh. Viru maraton)
2. 11 tundi suusatamist (sh. Tamsalu-Neeruti maraton)
3. 13 tundi suusatamist (sh Alutaguse maraton)

Kolmas nädal siis nö tühjendamisnädal, sh kaks pikka sõitu nädala lõpus. Neljas nädal juba TM-i ettevalmistus ja seal saab natukene liigutatud ennast aga eelkõige plaan olla ja puhata kuni maratonini.

See nädal veel plaanis ka IntervallVenttisse minna, edasi juba mõtlen, kas lähen või mitte. Praegu küll plaanis sees aga võibolla jätan ära ja asendan tunnise kerge suusa sõiduga hoopis. Pühapäevased korvpallid igatahes on nüüd plaanist maas kuniks maraton tehtud. Eks seda mitmel põhjusel - esiteks läheb juba tihedaks, teiseks vigastuse oht on suur.

Eilne korvpall oli ses mõttes huvitav, et umbes 1,5 tundi pallimist ja keskmine pulss koos soenduse ja venitamisega tuli 126 SLS. See on ikka väga madal number, kuigi sai kenasti joostud ja värki. Lühidalt - edev.
Eks vaatab, mida pulss suusarajal teeb.

Kaal näitas hommikul 76,6 kg, mis on 0,1 kg vähem kui nädala eest. Muide, laupäeva hommikul näitas kaal lausa 75,4 kg. Müstika.

3 kommentaari:

  1. Arvad, et ei tule nädalaga välja?
    Võibolla võtab siis eelviimase nädala tsipa kergemalt.

    VastaKustuta
  2. Kindlasti. sellistel nädalatel teeksin vaid üle päeva taastavaid otsi. Eelmine aasta 4 nädalaga oli 3 klassikamaratoni. Hoolimata sellest et ndl sees olid kerged trenni läks 1,5 kuud enne, kui rütmi uuesti kätte sain

    VastaKustuta