pühapäev, 4. september 2011

Nädal jälle läbi

Järjekordne nädal, sh trenni nädal on läbi.
Nädal sai lõpetatud laupäeval 3,5 tunnise trenniga ratta seljas - kodust Piritale, seal 6 ringi 7,2 km-sel terviserajal ja siis tagasi. Kokku õnnestus läbida 72,59 km-i, keskmine pulss tuli 149 SLS.
Enesetunne oli täitsa ok, kuigi lõpuks võttis ikka jala päris pehmeks.

Ahjaa, rajale jõudsin siis algas seal maastikuratta võistlus, täpsemalt Jüri Ratase jalgrattavõistlus. Sõidetud 10 km-i. Õnnestus liidreid näha Tamme tõusul, krt aru ma ei saa, kuidas nad sealt üles sõidavad. Proovisin 5 korda ja viimasel korral olin juba päris lähedal aga ikka tuli jalg maha panna. Vaja vist mõne oskajaga tõusule minna ja uurida värki, et kas asi tõesti nö jala paksuses või ikka õiges tehnikas ka.

Täna sai käidud Jüris rulluisumaratonil. Pärast pikka kaalumist valisin lühikese distantsi, 23,2 km-i. Põhiliselt siis sel põhjusel, et saaks laupäeval pikema trenni teha. Rulluiskudel läks umbes täpselt 1 tund - 59:47 või nii. Enesetunne oli enam vähem, võibolla oleks saanud ka kiiremini aga polnud väga pointi - üksi sõita on ikka väga nõme ja lähi kauguses polnud ühtegi punti ka.
Keskmine pulss tuli 181 SLS, samas mingil x põhjusel pärast 4ndat kilomeetrit enam pulssi massin sisse ei lugenud. Samas arvestades liikumist, siis vaevalt see väga palju alla sai minna.


Homme puhke päev, siis jätkame rattaga kiiruse tagaajamist, nädala lõpus vaja käia Viljandis viimasel jõuproovil enne TRM-i.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar