teisipäev, 3. aprill 2012

Veebitreener

Järgnev tekst ei ole tasutud reklaam - üks tuntud blogija kasutab sellist väljendit teinekord :). Kõlab võib olla nõmedalt see lause aga samas võib ju lugejal tekkida alati küsimus, miks ta ikka nüüd ja just praegu sellest asjast räägib.

Aga mõtlesin, et panen paar rida kirja veebitreeneri ehk Sportlyzeri kohta. Mingi hetk tagasi on natukene saanud sellest ka kirjutatud aga aega on mööda läinud ja keskkonda on vähe nö edevamaks tehtud.

Üks viimase aja ägedamaid muudatusi on see, et nüüd saab nädala alguses määrata (ka nädala sees), mis päeval sulle ei sobi trenni teha või millal lihtsalt soovid puhata.Väga hea täiendus selleks, et kohe nädala alguses plaani sisestades saab siis teada, mis laadi trennid, millal on kavas.

Teine viimase aja "ägedaid" täiendusi on treeningtsoonide asendamine treeningsoovituses sobilike pulsitsoonidega. Viimane võimalus on valikuline - ise saad valida, kumba moodi oma soovitusi näha soovid.

Veel on lisatud punktide süsteem, mis mõõdab su nö sportliku vormi. Punktide skaala kas tõuseb või langeb vastavalt tehtud trennidele jne.
Olemas on ka selline asi nagu grupid. Nt saab ühine treeninggrupp luua ainult enda liikmetele keskkonna, kus siis saavad grupi liikmed jagada teineteisega oma treeninguid, kui ka muid kommentaare / mõtteid.

Väärt täiendus on kindlasti ka statistika leht - võimalik saada spordialade kaupa üle vaade, valitud perioodi osas, mitu treeningut tehtud, kui kiiresti keskmiselt jne-jne.


Egas kõike ka saa ära rääkida :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar