neljapäev, 27. oktoober 2011

Aitab puhkamisest

Trennidega kergemalt võtmine oli plaanis siis kuni oktoobri lõpuni, õigemini, oli plaan homme terviseuuringule minna ja pärast seda siis aktiivsemalt liigutama hakata. Esialgsed plaanid nägid ette, et homme teen Tartus terviseuuringu, kuid lapsed otsustasid haigeks jääda, seega jääb test homme ära (võib olla nädala pärast saab ära teha). Kuna testi pole, siis panustab juba sel nädalal suuremale treeningkoormusele.

Siiani on nädal koosnenud kahest Ventti trennist, kogu maht mõned minutid üle 2 tunni. Kogu nädala treeningmaht peaks jääma 6 tunni kanti. Seega veel 4 tundi trenni ja 3 päeva. Neist ühel päeval, pühapäeval arvatavasti, teen jälle jõusaali trenni, ehk siis tund umbes sinna. Kahe päeva peale peab ära jagama 3 tundi trenni. Plaan on jagada see umbes nii, et tund + kuni 15 minutit homme ja ülejäänud laupäeval.
Homme plaan kindlasti jooksma minna, laupäeva osas veel ei teagi, mida teha. Võib olla hüppan Sparta spordiklubi suusatiimiga punti ja teen koos nendega imitatsiooni treeningu läbi. Aga võib olla teen pikema kerge jooksu otsa.

Ahjaa, uue hooaja plaanid on ka enam-vähem paika loksunud aga enne kui pole terviseuuring tehtud, mõtlesin, et neist ei pajata. Eks näis, kuidas need asjad lõpuks kujunevad :)

Tänane Ventti - 59 minutit, 154 (186) SLS.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar