esmaspäev, 31. oktoober 2011

Hooaeg 2012 eesmärgid

Kuna tundub, et terviseuuringut siiski tehtud ei saa, vähemalt soovitud kohas, siis kriban järgmise hooaja eesmärgid ära.
Eesmärgid saab kokkuvõtta mõistega - TARTU.

Nimelt on plaan osaleda 6-l Tartu Nelikürituse võistlusel - Tartu maraton (63 km-i suusatamist), Tartu Jooksumaraton (23 km-i jooksmist), Tartu Rattaralli (135 km-i maanteel ratta sõitu), Tartu Rulluisumaraton (42,195 km-i rulluiskudel), Tartu rattamaraton (89 km-i maastikul ratta sõitu) ja Tartu Linnamaraton (42,195 km-i joostes).

Uus üritus nimekirjas on viimane, Tartu Linnamaraton, ülejäänud on vähemalt korra läbi tehtud ja seega ei midagi uut.

Need võistlused, mis varem läbi tehtud, nendes osas on soov olla parem kui sel aastal. Ei määratle enda jaoks, kas parem tähendab ajaliselt või kohaliselt, kuna ilm võib ajale palju takistusi tekitada, kuid eks peamisena lähen üritan ikka igal võistlusel eelmise aasta aega ületada.
Mis puudutab sügisel toimuvat jooksu maratoni, siis siin kohta pole, mida üle joosta, seega tuleb siin aega joosta ja hetkel tundub, et sobiv aeg võiks olla 4:30:00 või kiiremini. Eks lõplik eesmärk selgu, mis füüsiline vorm sügisel on, sest mõtteid, kus võistlustel veel osaleda võiks on palju :). Kahjuks paljud neist kipuvad kattuma lausa või liiga lähestikku olema - nt Haanja 100 üritused, 6 tunni rullitamine ja küll midagi veel leiab :).

Ideaalne hooaeg oleks, kui eelnevalt mainitud võistlustelt tuleksin tagasi järgmiste tulemustega:
Tartu Maraton - 4:30:00
Tartu Jooksumaraton - 1:45:00
Tartu Rattaralli - 3:50:00
Tartu Rulluisumaraton - 1:50:00
Tartu Rattamaraton - 3:30:00
Tartu Linnamaraton - 4:30:00

Elame näeme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar