teisipäev, 4. oktoober 2011

Puhkus

Järgneva 2 nädala jooksul kavas puhata spordist, noh niivõrd - kuivõrd :), ses mõttes, et plaan nädalas kaks, võibolla 3 trenni teha. Kaks neist üldkehalised jõuharjutused ja üks siis vastavalt võimalustele pikem kõnd. Võibolla venitan selle pausi ka kolme nädalaseks aga kusagil oktoobri lõpust on kavas lisada üks-kaks treeningut. Hetkel on plaan lisada jõusaali treeningud - peab ülakeha tugevamaks saama, et jaksaks ikka paaristõukeid Tartu Maratonil lükata :)

Täna oligi esimene üldkehaline treening ehk IntervallVentti. Iseenesest oli täitsa mõnus teha aga selg hakkas ikkagi valutama ja segama, mis tõttu tuli mõned harjutused, kus seljalihas mängus, vahele jätta.

Kogu trenni aeg 1:13 (koos venitusega), keskmine pulss 155 SLS.
Pulsi sai kõrgeks kohe alguses, kus sai liig suure intensiivsusega peale lennatud aga noh mis siin ikka. Hooaja avalöök Venttis tehtud, tavaliselt kusagil 4nda/5nda korra pealt läheb kergemaks :)

3 kommentaari:

  1. eksole, venti ongi just tõeline puhkus :D
    ma käisin eelmine teisipäev esimest korda, üllatavalt okei oli, isegi järgmine päev oli enamvähem, aga ülejärgmine ja päev pärast seda polnud üldse tore:D Laupäeval stardis andsid ka veel tagumised reielihased ja kõhulihased tunda.

    VastaKustuta
  2. No kui muidu oli nädalane treeningmaht 8-11 tundi, siis 2-3 tundi on puhkus :)
    egas siis päris ilma trennita ka saa olla ju.

    VastaKustuta