laupäev, 1. oktoober 2011

Ultrarull

Täna oli siis kavas ultrarull ehk täpsemalt 6 tunni rulluisutamine. Võistlus toimus Lillepis rajal Tallinnas. Võistluse formaat on väga lihtne - kell 9 avatakse start ja kell 15 suletakse. Iga üks sõidab palju jaksab ja soovib.

Mina jaksasin sõita umbes 4 tundi ja 40 minutit. Tegelikult küll ametlik sõiduaeg vist oli isegi 30 mintsa vähem. Selle 30 minutit veetsin ma puhkamise ja sirutamise peale.
Läbitud sai 30 ringi ehk umbes täpselt 75 km-i.

Tuleb tunnistada, et krdi raske oli. Raskeks tegi seljavalu, mis arusaamatult algas juba pärast 30 minuti sõitmist. Peab minema ja laskma masseerida vist. Igatahes see seljavalu häiris ja segas ikka väga palju. Jalad tegid ka haiget aga ma arvan, et ilma seljavaluta suutnud veel sõita. Aga tegelikult olen ma rahul. Ma arvasin enne võistlust, et kui ma suudan maks 3 tundi sõita, siis olen rahul. Suutsin pea 5 tundi. Eks hea on, et natukene jäi sõitmata, jääb midagi hingele ka.

Natukene oli muidugi kurb vaadata sõitjaid, kes tulid ja surid, kui 6 tundi täis sai. Aga lisaks neile 30 ringile oleks võibolla suutnud veel 4-6 ringi sõita, kuid tuleb tunnistada, et siin polnud suurt vahet, mis see lõplik ringide kogus saab olema. Enda jaoks olin ennast ületanud juba ja mõistus ütles, et suure valuga võitlemise peale suudaksin veel sõita aga mis on asja mõte, sellist ohvrit tuua? Tulemas teisigi võistlusi ja olulisemalt tähtsamaid - see oli minu jaoks siiski pigem üks raske treening, omapärase emotsiooniga :).

Ahjaa, järgmine võistlus, mis plaanis on Kõva Mehe Duatlon, toimub 22.10.2011, Saunakülas, Harjumaal. Võistluseks on 2 km-i jooksu, 12 km-i rattaga sõitu ja 2 km jooksu. Eks vaatab, kas jõuab sinna üritusele või mitte, kindlasti oleks tegemist järjekordse huvitava kogemusega.

1 kommentaar:

  1. ma ei kujuta ette, et peaks seda Lillepi ringi 6 tundi sõitma, ükskõik millega. Nats liiga lühike ring selle jaoks. Segased! :)

    VastaKustuta