pühapäev, 8. jaanuar 2012

Ikkagi jooks

Eile õhtul tutvudes ERR-i spordiportaalist suusainfoga ja vaadates ilmateadet tekkis mõte, minna suusatama Piritale - seal hea rada jne. Ajasingi ennast hommikul üles ja oh üllatust - kraadiklaas näitas -15 kraadi. Tuleb tunnistada, et seda oli täna liiga palju :). Lisaks muidugi see ka, et auto otsustas, et tema salongiventilaatorit tööle ei pane ja seega vaata ise, kuidas autosse sooja saad ja aknad jääst puhtaks. Võib ainult oletada, et kui auto poleks streikinud, siis võibolla oleks ikka läinud suuskama.
Igatahes veel keskpäeval oli mõte, et lähen ja suuskan. Samas mingil põhjusel tegin ERR-i suusainfo lahti ja lugesin sealt, et pigem soovitatakse peale minna nö mullasuusaga. Ehk siis see otsustas - lähen parem jooksen. Pealegi jooksu saab alustada kodust ja sellega hoiab edasi-tagasi sõitmise peale umbes tunni.

Trenni pikkuseks oli planeeritud 1:30, läks minuti jagu rohkem. Läbitud sai ootamatult palju kilomeetreid - 13,3 km-i, keskmiseks kiiruseks tuli 6:51 km/min. Ootamatuks tegi just see, et tingimused oli väga lumised ja mõnes kohas oli lumi täitsa pehme aga keskmise pulsi, 141, juures sai üks viimase aja kiiremaid jookse tehtud.

Homme kivipall ja siis hakkab pihta :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar