kolmapäev, 18. jaanuar 2012

Profisportlane :)

Eile tegin sellise nalja, et enne ujuma minekut sõitsin natukene ka suuskadega Järve metsas. Täpsemalt siis 43 min uisustiili sarnaneva stiiliga suusatamist ja seejärel 1:10 ujumisega mitte sarnanevat basseinis ligunemist.

Kaks trenni võib kokkuvõtta ühiselt - ei oska :)

Suusatamine hakkas lõpuks juba natukene suusatamist meenutama aga ikka veel palju rapsimist, jalad/käed liiga laiali jne. Ei oska veel rahulikult mõnuleda.
Kokku sai läbitud 7,43 km-i, pulss oli 170/185 - kohutav.
Kusjuures enesetunne oli ses mõttes hea, et nii kõrget pulssi poleks küll osanud pakkuda. Arvasin, et keskmine jääb sinna 160 kanti.

Ujumises siis sai harjutatud enamus ajast rinnuli vee peale püsima jäämist. Kui vöö ümber panin, siis sain isegi hõljuma, samas on mingi kramp sees ja pidevalt peab näpu all olema basseini tunne. Kusjuures korra tegime nii ka, et hoidsin "vorstist" kinni, treener omakorda hoidis "vorsti" ja nii nagu ma arvasin, lasi ta "vorstist" mingi hetk lahti. Nii ma siis natsa hõljusin seal vee peal ja pärast sain jalad isegi ilusi basseini ja püsit ja mingeid probleeme polnud aga vot basseini äärest muudmoodi lahti ei saanud.

Põnev oli muidugi see ka, et kui rinnuli olles on vaja jalad üles tõsta ja vees hõljuda, siis vajub keha vetta. Kui aga üritasin basseini põhja istuda, siis otse loomulikult ei tulnud see välja ja keha tõusis hoopis vee peale tagasi :). Aju võiks ju ära fikseerida, siis kui kops õhku täis, siis on asi korras. Aga mingil põhjusel ei fikseeri.

Aga rinnuli põhiliseks probleemiks on ülakeha jäikus / kerge krampis olek, mis segab vabalt olemist. Öelda, et see mind ei ärrita on vale :)

Neljapäeval jätkan katsetamist, peab ju hakkama saama!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar