laupäev, 14. mai 2011

Plirts-plärts käes on Märts

Selliselt võiks kokkuvõtta tänase trenni :)
Nii nagu ilmateade ennustas nii ka oli - sadas. Alguses vähe, vahepääl rohkem ja siis lõpuks jälle ei sadanud. Aga noh kui juba korra sadanud, siis tee märg ja egas otseselt saanudki aru, millal siis sajab ja millal mitte :)

Nädala keskel välja mõõdetud nö mõnus ring, umbes 50 km-i sai täna läbitud 02:07:24, keskmine kiirus tsipa üle 23 km/h. Keskmine pulss oli 140 SLS-i.
Trenni enda tegin tsipa teisiti kui lihtsalt läbi sõitmise eesmärgil - nimelt üritasin hoida jalad pöörlemas umbes 100 pööret minutis. Ühtegi vidinat, mis pöördeid täpselt näitaks ei ole aga noh käik sisse, kiirus umbes kätte ja siis 15 sekundi jooksul üritab kokku lugeda, mitu pööret tuleb. Noh nagu vanal heal ajal, kui nõnna pulssi mõõdeti. Kontrolli mõttes sai nõnna siis mitmel korral loetud. Aga eks teatav tunne tekib suhteliselt kähku - et kui kiiresti just hetkel jalad pöörlevad.

Homme siis plaanis teha esimene pikk trenn, tegelikult see jääbki kõikse pikemaks enne rattarallit. Järgmine nädal pole lihtsalt aega nii pikalt sõita.

Ahjaa, järjekordselt läks kõht tühjaks sõidu ajal :), homseks ostsin mingi hommikusöögi batoonikese taskusse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar