reede, 15. aprill 2011

Kõik on võimalik :)

Lugesin täna artiklit ja leidsin, et peab vist Norra elama asuma (tundub liigagi ilus ja tore maa olema) ning suurvõistlustele sportlasena minna on ka veel võimalik :).
Igatahes põnev ja huvitav lugemine.

Aga eile sai Venttis käidud. Algus oli mõnusalt kerge, samas mingi hetk viskas olemise kudagi raskeks. Võibolla oli asi tingitud ka sellest, et üritasin hüpete ajal rohkem treeneri poolt soovituslikku rütmi - kahe hüppe vahel üks vahe põrge, tavaliselt tuleb 3 või 4 et uuesti hüpe teha.
Aga kokkuvõttes, kuigi oli väsitav oli samas mõnus. Kindlasti oli kergem kui nädal tagasi ja eks siin siis kaks põhjust - teinekord järjest + päev varem ei teinud mitte kiirendusi vaid oli rahulik jooks.

Trenniaeg kokku 1:14:05, keskmine pulss 154 SLS, max pulss 208 SLS (teist trenni järjest läheb max number päris müstiliseks, huvitav, kas see ka tõsi).
Graafiku pealt vaadates on hästi näha, et kui raskemad hüpped tulid harjutustesse, siis viskas pulsi üles ja seejärel oli taastumine aeglasem ja iga raskem harjutus viis jälle pulsi kõrgustesse. Üle 190 SLS-i ja seal piiri lähedal käis pulss päris mitmel korral ära. Hea piiride kompamine :)


Homme rattaga kergemalt ja pühapäeval jooks kavas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar