laupäev, 9. aprill 2011

Rattasõit see on lihtne

Nii nagu plaan oli nii läksingi ja tegin täna hooaja esimese rattasõidu. Hooaja esimese korra kohta tegelikult isegi liiga pikalt aga noh oluline oli see, et rahulikus tempos sai asja tehtud.
Trenni aeg oli 2:25:49, läbitud sai 45,4 km, mis teeb keskmiseks kiiruseks olematu 18,7 km/h aga eks sellel kõigel ole ka oma põhjus :). Nimelt ilma olud olid kergelt öeldes tuulised ja kuna eesmärk oli hoida pulss madal, siis oligi nii, et pool maad sai mõnuga sõidetud ja eine pool vaikselt kerides tagasi.
Kuigi ma sõitsin erinevaid teid pidi nö sinna ja tagasi, siis distantsiliselt peaks teed olema sama pikad. Minek võttis aega umbes 50 min ja tagasitulek siis 1:36, väike erinevus :)

Aga miks äkki rattatrenn?
Esiteks kindlasti seetõttu, et mai lõpus, kõigest 3 nädalat pärast jooksu võistlust on rattaralli, kus tuleb ka edukalt esineda ja peab nö kanni treenima ja harjutama.
Teiseks aga see, et soov oli teha pikk trenn ja seda madalal pulsil. Joostes viskab pulsi kiiremini üles kui rattaga sõites. Ehk siis hea alternatiiv madalal pulsil treenimiseks.
Kolmandaks - lihtsalt vaheldus.

Ahjaa, pulss oli arvatavasti kusagil 130 SLS-i juures. Arvatavasti, kuna nagu ikka tehnika tihti ei tööta korralikult. Viimane asjaolu ajas hommikul närvi ka, tekkis tõsine mõte, et tuleb soetada üks korralik GPS-i ja muude vidinatega pulsikell. Aga eks ma unustan selle mõtte ära kui järgmine kord süsteem jälle korralikult töötab, kuniks järgmise mitte töötamiseni :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar