teisipäev, 19. aprill 2011

99% kinnel

kinnel siis selles, et Kõrvemaa kevadjooksule ei lähe.
Miks?
Põhjus lihtne - asun Pärnus ja pole suurt viitsimist selle 1:30 pärast poolt Eestit läbi sõita. Samuti kuna sai haige mõni aeg tagasi oldud, siis mõned treeningu mõtted on jäänud rakendamata ja seega asendan võistluse hoopis raske treeninguga - Niidupargi mets treeningpaigaks valitud.
Kes kohta ei tea, siis see on üles-alla teede rägastik puude vahel. Ei asetse suurel territooriumil, mistõttu lauget pole seal radadel ette nähtud :)

Kuna veebitreener on selleks nädalaks korraliku programmi kokku kirjutanud (viimane raske nädal enne Tartu jooksu, edasi tuleb koormuste langus), siis käisin tegin eile tunnikese kerget sörki.
Olek oli päris mõnus. Kokku tuli trenni ajaks 01:02:41, läbitud sai 8.44 km, keskmine kiirus 7:25 min/km, keskmine pulss 139 SLS.
Vaadates eelnevaid jookse, siis kiirus sama pulsi juures on tõusnud. Hea!

2 kommentaari:

  1. Teatud ringkondades on tekkinud küsimus, et miks pole absoluutselt juttu toitumisest. Kas selle osas puudub plaan ning plaani täideviimine ? Kas on midagi varjata või häbeneda ? Kas WADA jaoks on uriini- ning verekotikesed pidevalt varuks ?

    VastaKustuta
  2. Nende teatud ringkondadega peab ettevaatlik olema. Huvi võib olla kallutatud kui tegelikust huvist üldse juttu saab olla.

    Aga muidu on nii, et kui WADA kallale lasta, siis krt teab, mis nad leiavad. Kui uudiseid lugeda, siis on võimalik pos proov anda ka tavalist (ok riknenud) liha süües.
    Kotikesi pole varunud, kuna egas tea, mis seal kotikeses olla võib :).
    Ja plaan on ning viiakse ka ellu, plaaniks on mõistlikus.

    VastaKustuta