neljapäev, 4. august 2011

Andke suvi tagasi!

Eile õhtu sai käidud siis lõigutamas rattaga. Muidu kõik tore aga külm hakkas. Lõiku tehes tõmbab selja märjaks ja rahulikult kerides hakkas külm. Eks muidugi oleks võinud olla midagi paksemat seljas aga no mis parata. Ikkagi suvi ju. Nõuan sooja ilma :)

Aga trenni mõttes sai siis tehtud natukene üle pooleteise tunni (täpsemalt 94 minutit), sellest ~34 minutit raskema rauaga. Esimene, umbes 8 km-i pikkune jupp oli ikka väga raske. Ei saanud jalgu korralikult liikuma ja jõudu polnud jne. Selgelt oli pühapäevane sõit alles jalgades. Samas teine jupp oli juba kergem nagu ka kolmas, kuigi tuul oli vastu.
Kuna telefon jooksis viimase punnitamise ajal kokku, siis täpselt ei teagi, mis see keskmine pulss tuli aga kuniks selle pingutamiseni kalkuleeriti keskmiseks pulsiks 146 SLS. Pärast pingutust panin süsteemid uuesti tööle, kulgesin kodu, keskmine pulss selle kulgemise ajal tuli 139 SLS, seega eks kogu trenni keskmine jäi ka kusagil 144-145 SLS-i juurde.
Läbitud sai umbes 44,5 km-i.

Lisaks eile õhtusele trennile sai täna hommikul jälle pikemalt tööle veeretud. Täitsa mõnus on selline väikse ringiga liikumine. 1:41 ajaliselt, läbitud sai umbes 40,3 km-i, keskmine pulss tsipa kõrge - 136 SLS. Aga noh eks eilne trenn oli alles sees ja hommikul läks kiireks ka, sai asjatult alguses pusitud. Samas aeroobsest tsoonist sai välja mindud kõigest 5 minuti jagu ehk siis kõik tip-top.

PS! Kes peab puhastama ja kas üldse kuulubki puhastamisele maanteede teeääred? See on päris nõme, mis seal toimub. Väikseid kive, klaasikilde täis. Õnnestus eile jälle rehv ära lõhkuda kusagilt üle sõites.
Tundub, et tulebki Tartu mnt-d hakata vältima, liiga palju jampsi maas ja võimalus rehvi lõhkuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar