reede, 12. august 2011

Vihm-Vihm-Vihm

Nii juba rullimaratonil hästi ei sõida kui pidevalt sajab ja rulle jalga ei saa. Aga mis teha, niigi on kerge aukartus selle 42 km-i ees tekkinud, eks teeme ta endale veel raskemaks. Ja noh peamine see, et tegemist siiski ju ühe treeninguga septembris toimuvaks peamiseks võistluseks.
Rääkides sügise peaeesmärgiks valmistumisel, siis järgmised 3 nädalat tulevad treeningmahu mõttes päris võimsad (11:40, 9:35, 9:10 - tunnid:minutid). Peab lausa vaatama ja mõtlema, et kuidas kõik vajalikud trennid ära mahutada. Õnneks nädala keskele pandud trennid väga pikad pole - kahel korral 1:50 kanti aga kahel korral alla pooleteise tunni. Nädalavahetusse tsipa pikemad otsad pandud, samas pole ka need väga hullud - pikim järgmisel pühapäeval 2:55. Vast ikka mahutab trennid kuidagi päeva plaani ära.

Pealkirjast lähtuvalt, kuna eile sadas ja oli märg, siis jäi rullitamata. Selle asendasin natukene üle tunniseks veninud rattasõiduga - 10 min soojenduseks, siis 7x5 min tsoon kahes pingutust. Pärast viimast 5 minutilist lõiku tuli nö lõdvestuseks veel umbes 6-7 min kerget sõitu. Keskmine pulss tuli 144 SLS, läbitud sai 29,82 km-i, trenni aeg 1:05.

Lisaks rattasõidule sai peale tehtud umbes 40 minutit erinevaid keha lihaseid tugevdavaid harjutusi.

Täna oli esialgse plaani kohaselt puhkepäev aga veebitreener saadab trenni tegema ning ise vaatan ka, et väljas hetkel vihma ei saja ning kui õhtul sama seis, siis võiks ikka kuni tunniks rullid jala otsa suruda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar