pühapäev, 21. august 2011

Nädal läbi

Käesolevaks nädalaks oli treener siis ette näinud trenniaega 11 tundi ja 39 minutit. Kokku sai ära tehtud 11 tundi ja 37 minutit. Viimaseks pingutuseks oli 2 tundi ja 56 minutit kestnud ratta sõit, mis viis mind kodust Pirita terviserajale ja seal sai tehtud 4 ringi 7,2 km-i pikkusel suusarajal.
Üldiselt see 7,2 km-ine rada ei ole rattasõiduks kõige hullem, kui välja jätta eelkõige kaks tõusu - Ambrose mäe viimane nurk ja Tamme tõus. Samas need tõusud pole midagi hullu, pigem tegi täna need ebameeldivaks raja pehmus ja liiv. Mingil hetkel kiilub ratas kinni ja ei oska edasi minna. Selgelt oskuste taha jääb kõik - ei oska liivasel tõusul sõita. Teagi, kas asi on vales käigus ja/või vales asendis, et sellistel tingimustel tõusu võtta.

Aga läbitud sai 61,4 km-i, keskmine pulss 141.

Homme puhkan, viin ratta hooldusesse ja lasen piduri klotsid ja ketta ära vahetada ning ratast sättida - piduri ketas ei asu korralikult tsentris ja see takistab selgelt ratta veeremist. Kui ratta nö pool viltu alla topin, siis saan veerevuse heaks aga siis on näha kuda ratas liigub nö kaheksas. Loodetavasti piisab ketta ja klotside vahetusest.
Järgmiseks nädalaks näeb treener ette 9 tundi 35 minutit trenni. Sealhulgas kavas järgmine laupäev sõita Otepäel Elioni maratoni. Eks siis näeb, kas jaksu mägesid võtta on või mitte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar