neljapäev, 25. august 2011

Natukene trenni infot ka

Paaril päeval on saadud trenni ka teha aga pole olnud mahti kirjutada.

Teisipäeval tegin umbes tund ja 10 minutit kerget rattasõitu (27,5 km-i, 128 SLS), lisaks 25 mintsa erinevaid jõuharjutusi.
Kolmapäeval tegin jälle kerge rattasõidu, ajaliselt sama kaua tund ja 10 minutit. Läbitud sai tsipa rohkem 28 km-i. Keskmine pulss 123 SLS.

Täna plaan rullitama minna, homme teeme arvatavasti puhkepäeva ja laupäeval lähen kontrollin ennast ja varustust Otepäel toimuval Elioni osavõistlusel.

Varustusest rääkides - käisin viisin ratta hooldusesse, sooviga vahetada ära piduriklotsid (need pidavat olema täiega läbi), samuti mõtlesin, et lasen piduriketta ja keti ära vahetada. Oma muret meistrimehele kurtes, et näed ketas pole täpselt tsentris ütles ta kohe, et siin tuleb lihtsalt piduri suportit regullida. Tuligi välja, et ketas korralik ja seda vahetada polnud vaja. Keti osas meistrimees pani mõõdiku pääle ja ütles, oi see tahab kindlasti vahetamist. Kummaline, et muidu polnud nagu märganudki, et mingid probleemid on - seda isegi neil paaril korral maastiku peal. Aga meistrimees ütleski, et kett on juba hammakatele ka viga teinud ja nüüd ei aita lihtsalt sellest kui uus kett panna, tuleb ka hammakate kallale minna.
Soovitas isegi, et kui süsteem vastu peab ja probleeme pole, siis pole mõtet enne hooaja lõppu midagi teha, muidu jääb sügisel sodiga ratas seisma ja see rikub jälle keti ja värki. Et nii hoiad raha kokku.
Krt sellised remondimehed mulle meeldivad, kes pole kopika peal väljas, vaid räägivad kuidas asjad on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar